Vid ben av trä, ange träslag.
Hyllplan (för soffbord)
Fyll i skivans längd i cm
Fyll i skivans längd i cm
Bredd i cm
Höjd i cm
Dubbelkolla att du skrivit rätt adress, annars kommer du inte få något svar!
Du förbinder dig naturligtvis inte för något genom att skicka in en förfrågan och vi garanterar att din e-postadress inte används för något annat än att svara på din prisförfrågan
8. Tillval låda och/eller hyllplan
OBS! Lådor och hyllplan kan man bara ha om man valt ben/sarg av trä. Lådförstycke och hyllplan är gjorda av samma träslag som benen om inget annat önskas. Hyllplanet normalt 20 mm tjockt.
2. Välj vilken typ av bordsskiva du vill ha mer info här
Laminaten limmas på en bärare av antingen mdf-board eller björkplywood
1. Börja med att ange bordets storlek hur stort bord behöver man?
Fyll i längd, bredd och höjd på bordet. Vill du ha ett runt bord så ska du ändå fylla i längd och bredd. Ex, du vill ha ett runt bord med en diameter på 90 cm så fyll i längd 90 cm och bredd 90 cm. Normalhöjd för ett matbord är 73-75 cm
Max storlek för en hel bordsskiva i laminat (ej isärdragbart) är normalt 300*120 cm (vit laminat finns i 150 cm bredd)
7. Välj bentyp  mer info och bilder här        här finns exempel på pelarfötter
Här kan du välja vilken typ av ben du vill ha. Väljer man metallben så behövs ingen sarg under skivan. Väljer man ben av trä krävs oftast en sarg under bordet som benen fästs i men mindre bord kan ha benen skruvade direkt i skivan. Träben går att få avsmalnande på 2 eller 4 sidor och raka eller snedställda.
Telefon (frivilligt)
E-post adress
Namn
Pga problem med spam så svara på frågan nedan innan du skickar in förfrågan.
Vad blir 2+2
Längd i cm
3. Välj form på bordet   se olika superelipsformer här     se andra bordsformer här
4. Välj typ av laminat lite mer info här
Här väljer du vilken färg och mönster du vill ha på laminatet. Det vanligaste laminatet är vit standard som har en lätt struktur som gör den speciellt lämpad till bordsskivor. Undersidan av skivan är också laminerad. Länk här till Formica där ni kan se hela sortimentet och även beställa provbitar
5. Välj kantning
Kanten på skivan kan man få oljad/hårdvaxoljad (vanligast på björkplywood som ger den karakteristiska randningen), en kantlist av träfaner eller en halvmatt lack (endast på mdf-board). Det går även att få en metallkantlist av aluminiumtyp. En hårdvaxoljad kant på mdf-board ger en rödbrun, valnötsfärgad ton.
6. Välj fasning
Kanten på laminatet avfasas alltid lite för att undvika vassa kanter. Resten av kanten kan vara helt rak, en 45 gradig underfasning eller en rundad underfasning. se två fasningar här
Låda
9. Tillval iläggsskivor 
Använd detta val om du vill kunna dra isär bordet och lägga i iläggsskivor. Fyll i antal skivor och skivans längd. Vid mer än 2 skivor behövs oftast ett nedfällbart stödben.
Antal skivor
10. Tillval extraskiva/klaff 
En klaff eller extra skiva är en skiva som man lägger/hänger/sticker in på kortsidan på bordet. Fungerar bara om man har en rektangulär bordsskiva.
Antal extraskivor (1 eller 2)
11. Övrig Information
Har du frågor eller vill du ha något annat än vad du kan fylla i ovan? Vi fixar och snickrar det mesta så skriv in så detaljerat som möjligt vad du vill ha, så återkommer vi inom kort.
Glöm inte att fylla i ditt namn samt din e-post adress innan du skickar iväg formuläret! 
Prisförfrågan laminatbord
Här kan du snabbt och enkelt få ett pris på ditt eget designade laminatbord
Fyll bara i uppgifterna och sänd iväg formuläret så får du svar inom kort på vad det kostar. Använd gärna fältet för Övrig Information om du vill förtydliga eller har andra frågor eller önskningar. Titta gärna på vårt bildgalleri för att få inspiration.