Bredd i cm
Höjd i cm
Dubbelkolla att du skrivit rätt adress, annars kommer du inte få något svar!
Telefon (frivilligt)
E-post adress
Namn
2. Välj vilken typ av bordsskiva du vill ha 
3. Välj form på bordet   mer info här
4. Välj träslag  mer info här
Här väljer du vilket träslag du vill att bordet ska vara i. Normalt blir även sarg och ben i samma material om man inte väljer en annan typ av ben som t.ex. spännben. Har du valt en hel kalkstensskiva blir underredet i detta träslag. Är du ute efter ett bord skiva av laminat ska du klicka här designa laminatbord
5. Välj ytbehandling  mer info här
Ett oljat bord är enklast och billigast och ingår i priset. Du kan oftast även få det laserat/betsat i någon färg. Vill du ha det  täcklackat kan du göra detta själv eller så lämnar vi bort det till en lackverkstad och offereras i så fall separat.
6. Välj bentyp      mer info och bilder här             här finns exempel på pelarfötter
Här kan du välja typ och storlek på benen. De flesta av våra egna ben av trä är fyrkantiga med en lätt fasning (eller rundning om man vill) i hörnen och kan vara raka eller avsmalnande.
7. Tillval låda och/eller hyllplan  mer info här
Här kan du välja om du vill ha en låda och/eller hyllplan i bordet. Lådförstycke och hyllplan är gjord i samma material som bordet och hyllplanet är normalt 20 mm tjockt.
Hyllplan
9. Tillval extraskiva/isticksskiva/klaff   mer info här
En extraskiva är en skiva som man antingen lägger/hänger/sticker in på kortsidan på bordet. Läs gärna mer under hjälpen för att få mer information om olika lösningar.
Antal extraskivor (1 eller 2)
Fyll i skivans längd i cm
Längd i cm
11. Övrig Information
Har du frågor eller vill du ha något annat än vad du kan fylla i ovan? Vi fixar och snickrar det mesta så skriv in så detaljerat som möjligt vad du vill ha, så återkommer vi inom kort.
Glöm inte att fylla i ditt namn samt din e-post adress innan du skickar iväg formuläret! 
1. Börja med att ange bordets storlek  mer info här
Fyll i Längd, Bredd och Höjd på bordet. Vill du ha ett runt bord så ska du ändå fylla i Längd och Bredd. Ex, du vill ha ett runt bord med en diameter på 90 cm så fyll i Längd 90 cm och Bredd 90 cm. Höjden måste också alltid fyllas i.
8. Tillval iläggsskivor  mer info här
Använd detta val om du vill kunna dra isär bordet och lägga i iläggsskivor. Fyll i antal skivor och skivans längd som normalt är 50 cm (bredden bestäms ju av bordsskivans bredd).
Antal skivor
Fyll i skivans längd i cm
Du förbinder dig naturligtvis inte för något genom att skicka in en förfrågan och vi garanterar att din e-postadress inte används för något annat än att svara på din prisförfrågan
Formulär för prisförfrågan
Här kan du snabbt och enkelt få ett pris på ditt eget designade bord.
Fyll bara i uppgifterna och sänd iväg formuläret så får du svar inom kort på vad det kostar. Använd gärna fältet för Övrig Information om du vill förtydliga eller har andra frågor eller önskningar. Titta gärna på vårt bildgalleri för att få inspiration.